иглена ролка за витрализатор

85

85,00 лв.

код на продукта E68102

тегло 0,05 KG

иглена ролка за витрализатор

иглена ролка за витрализатор

иглена ролка за витрализатор за прилагане на бауншайд метода
- сменяема иглена ролка
- иглената ролка може да се стерилизира

0 Коментар(и)

Напиши коментар